MORAVIA CONFORT “FIȚI ALĂTURI DE NOI LA CEA DE-A 40-A ANIVERSARE”

ARYA

de la 799,- Lei *

.

arya

Salteaua pe care o vei iubi

Miezul saltelei este din spuma poliuretanică de calitate cu densitatea de la 32 kg/mc (stratul roşu) până la 40 kg/mc (stratul verde). Ambele straturi sunt îmbinate fără lipire pentru circulaţia aerului uşoară şi sunt produse din spume cu tratamentul antibacterian Sanitized®, care protejează salteaua împotriva prezenţei acarienilor şi microorganismelor. Suprafeţele sunt împărţite în 7 zone anatomice, ceea ce oferă un confort sporit chiar şi pentru persoanele imobilizate la pat.

Husa este din ţesătură specială Greenfirst®. Conţine tratamentul antibacterian pe bază naturală – esenţe din lămâie, levănţică şi eucalipt. Ţesătura este matlasată cu vatelină din poliester şi este uşor detaşabilă şi lavabilă la temperatura de 60 de grade.

 

CATANIA

de la 349,- Lei *

catania

Fiecare dimineaţă cu zâmbetul pe buze

Catania este una dintre cele mai apreciate saltele produse de către noi. Miezul saltelei are trei straturi din materiale de bună calitate. Straturile exterioare sunt din spuma poliuretanică cu densitatea de 25 kg/mc cu profilarea specială pentru masajul fin al pielei. Stratul central este din spuma comprimată pentru a obţine o durată de viaţă prelungită.

Husa este din ţesătura de calitate care conţine esenţe naturale din Aloe Vera pentru a fi moale şi fină la atingere. Husa este detaşabilă şi lavabilă la temperatura de 60 de grade.

* preţul pentru 200×80 sau 200×90 cm

Oferta este valabilă până la 31. 03. 2015. Oferta este valabilă pentru toate dimensiunile – standard sau atipic. Informaţii despre preţuri (dimensiuni atipice, saltele duble etc.) sunt disponibile în magazinele participante la promoţie. Producătorul işi rezervă dreptul de a schimba decorul sau culoare a produselor, asigurând în acelaşi timp calitatea şi preţul. Fotografiile sunt doar pentru ilustraţie. Preţurile includ TVA.

.